Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
2 яйця
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
2 склянки борошна
1,5 склянки йогурту
1 ч. л. розпушувача
½ ч. л. солі
¼ склянки цукру
3 яблука
рослинне масло за смаком
¼ ч. л. меленої кориці
цукрова пудра за смаком
Приготування:
1. Гарненько збиваємо яйця і змішуємо в мисці з йогуртом. В іншій мисці змішуємо борошно, розпушувач, сіль і цукор. Після цього змішуємо з яєчною сумішшю.
2. Натираємо на тертці яблука і додаємо разом з корицею в тісто.
3. Розігріваємо сковороду і додаємо рослинне масло. 1 оладок це 1 столова ложка тіста. Викладаємо на сковороду і обсмажуємо до золотавої скоринки з обох сторін.
4. При подачі прикрашаємо цукровою пудрою.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт осторого гарячого шоколаду.