Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
2 яйця
Теріново змінюйте паспорт: українців не випустять за кордон із цими документами, кому треба бігти в ЦНАП
Світла не буде, а дітей відправлять додому: школи та садки готуються закривати
Непридатних будуть мобілізовувати: ВЛК скасовують статуси ухилянтам, ТЦК вже чекає
Дітей у школах оцінюватимуть по-новому: що зміниться
2 склянки борошна
1,5 склянки йогурту
1 ч. л. розпушувача
½ ч. л. солі
¼ склянки цукру
3 яблука
рослинне масло за смаком
¼ ч. л. меленої кориці
цукрова пудра за смаком
Приготування:
1. Гарненько збиваємо яйця і змішуємо в мисці з йогуртом. В іншій мисці змішуємо борошно, розпушувач, сіль і цукор. Після цього змішуємо з яєчною сумішшю.
2. Натираємо на тертці яблука і додаємо разом з корицею в тісто.
3. Розігріваємо сковороду і додаємо рослинне масло. 1 оладок це 1 столова ложка тіста. Викладаємо на сковороду і обсмажуємо до золотавої скоринки з обох сторін.
4. При подачі прикрашаємо цукровою пудрою.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт осторого гарячого шоколаду.