Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
200 г цукіні
Повістки посиплються прямо в SMS: звідки українцям чекати несподіванок окрім ТЦК
Після індексації пенсії в Україні насправді зменшилися
Стосується одержувачів пенсій, субсидій та пільг: важливе попередження від ПФУ
Зміни у мобілізації з 1 травня: Генштаб оголосив про важливе нововведення
1 яйце
40 г борошна
сіль за смаком
100 г вершкового сиру
100 г слабосоленого лосося
Приготування:
1. Натираємо на крупній тертці кабачок, солимо і залишаємо на 5 хвилин.
2. Прибираємо зайвий сік з кабачків за допомогою серветки.
3. Змішуємо кабачки з яйцем і борошном за допомогою виделки.
4. Вафельницю змащуємо оливковою олією і виливаємо на неї тісто.
5. Обсмажуємо вафлі на середньому вогні протягом 5-6 хвилин. Подаємо з лососем і вершковим сиром.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт запеченої овочевий лазаньї.