Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

200 г цукіні

Популярні новини зараз

"Найстрашніше, що це початок": відома астрологиня попередила українців про небезпеку

Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування

Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно

Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція

Показати ще

1 яйце

40 г борошна

сіль за смаком

100 г вершкового сиру

100 г слабосоленого лосося

Приготування:

1. Натираємо на крупній тертці кабачок, солимо і залишаємо на 5 хвилин.

2. Прибираємо зайвий сік з кабачків за допомогою серветки.

3. Змішуємо кабачки з яйцем і борошном за допомогою виделки.

4. Вафельницю змащуємо оливковою олією і виливаємо на неї тісто.

5. Обсмажуємо вафлі на середньому вогні протягом 5-6 хвилин. Подаємо з лососем і вершковим сиром.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт запеченої овочевий лазаньї.