Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

2 ч. л. желатину

Популярні новини зараз

Вимагали повернути булочку: у шкільній їдальні поділили дітей на пільговиків та платників

Боржників більше не питатимуть: податкові борги спишуть автоматично

Небезпечний чай на полицях магазинів: як вибрати якісний напій

В Україну завезли небезпечну для життя продукцію: покупців просять перевіряти товари у магазинах

Показати ще

0,6 склянки води

¾ склянки цукру

5 ст. л. меду

113 г чорного шоколаду

¼ склянки какао

Приготування:

1. Заливаємо желатин водою і даємо настоятися. Потім ставимо її на вогонь і додаємо цукор, помішуємо, поки цукор повністю не розчиниться. Потім знімаємо з вогню і даємо трохи охолонути.

2. Розтоплюємо шоколад, потім в міксері збиваємо суміш, мед, шоколад, перемішуємо 5-10 хвилин. Коли суміш стане однорідною розливаємо її за формами і залишаємо на годину в холодильнику.

3. Коли зефір затвердіє, нарізаємо його на кубики і подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пирога з м'ясом.