Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 25 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
2 ч. л. желатину
Гороскоп на тиждень 9-15 червня для всіх знаків Зодіаку: активність Близнюків, помилки Дів та можливості Водоліїв
Влаштувався на роботу — забудь про ТЦК: юрист роз’яснив несподівану норму для призовників
Клієнти на межі бунту: ПриватБанк стягує комісію за відсутність операцій по карті
Всі посилки блокуватимуть: Нова пошта вводить жорсткі обмеження з червня
0,6 склянки води
¾ склянки цукру
5 ст. л. меду
113 г чорного шоколаду
¼ склянки какао
Приготування:
1. Заливаємо желатин водою і даємо настоятися. Потім ставимо її на вогонь і додаємо цукор, помішуємо, поки цукор повністю не розчиниться. Потім знімаємо з вогню і даємо трохи охолонути.
2. Розтоплюємо шоколад, потім в міксері збиваємо суміш, мед, шоколад, перемішуємо 5-10 хвилин. Коли суміш стане однорідною розливаємо її за формами і залишаємо на годину в холодильнику.
3. Коли зефір затвердіє, нарізаємо його на кубики і подаємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пирога з м'ясом.