Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 8
Інгредієнти:
900 г свіжих, заморожених або сухих слив
За дрібну помилку — мінус 20% пенсії: літнім українцям запровадили штрафи
Ухилянтів дістануть у власних домівках: що почали робити ТЦК
ТЦК не мають права вимагати: омбудсман пройшовся по вуличним рейдам з мобілізації
Роки праці більше не важливі: у ПФУ повідомили про новий пенсійний порядок
1,300 склянки цукру
2 палички кориці
1 ванільний стручок
Приготування:
1. У великій каструлі змішуємо половинки сливи, 1 склянку цукру і корицю.
2. Виймаємо насіння з ванілі і додаємо в каструлю тільки стручок.
3. Ставимо на маленький вогонь і помішуючи варимо приблизно 45 хвилин, поки компот не загусне. Якщо необхідно, можна додати цукор.
4. Знімаємо каструлю з вогню і охолоджуємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт запіканки з кабачків і м'яса.