Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 6
Інгредієнти:
500 г фаршу
Податкова остаточно залізе в гаманці українців: банки почнуть здавати інформацію про рахунки
Менше пільг і більше вимог: соціальну допомогу платитимуть за новими критеріями
В українців "відіжмуть" землю, а ви і не знатимете – як убезпечити майно
Україна провалила мобілізація 18-річних: в ОП звинуватили батьків
2 головки цибулі
200 г вареної гречки
1 ст. л. крохмалю
4 ст. л. манної крупи
3 ст. л. сметани
2 ст. л. томатної пасти
Приготування:
1. Варимо гречку. Подрібнюємо 1 цибулину і змішуємо разом з фаршем.
2. Фарш змішуємо з гречкою, приправляємо за смаком. Висипаємо крохмаль.
3. Робимо невеликі котлетки, занурюємо в манку і обдариваем. Потім кладе в каструлю для пропарювання.
4. Додаємо цибулю, воду і томатну пасту. Тушкуємо 30 хвилин. Потім додаємо сметану і тушкуємо ще приблизно 7 хвилин.
На порталі Знай.иа ви також можете знайти рецепт запіканки з кабачків і м'яса.