Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 6

Інгредієнти:

500 г фаршу

Популярні новини зараз

Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування

"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації

Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція

Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців

Показати ще

2 головки цибулі

200 г вареної гречки

1 ст. л. крохмалю

4 ст. л. манної крупи

3 ст. л. сметани

2 ст. л. томатної пасти

Приготування:

1. Варимо гречку. Подрібнюємо 1 цибулину і змішуємо разом з фаршем.

2. Фарш змішуємо з гречкою, приправляємо за смаком. Висипаємо крохмаль.

3. Робимо невеликі котлетки, занурюємо в манку і обдариваем. Потім кладе в каструлю для пропарювання.

4. Додаємо цибулю, воду і томатну пасту. Тушкуємо 30 хвилин. Потім додаємо сметану і тушкуємо ще приблизно 7 хвилин.

На порталі Знай.иа ви також можете знайти рецепт запіканки з кабачків і м'яса.