Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 12
Інгредієнти:
3 ст. л. цукру
Гороскоп на тиждень 9-15 червня для всіх знаків Зодіаку: активність Близнюків, помилки Дів та можливості Водоліїв
Мобілізації можна не боятися: в Україні знімуть з військового обліку чотири категорії чоловіків
Клієнти на межі бунту: ПриватБанк стягує комісію за відсутність операцій по карті
Мобілізація обійде стороною: ще одна категорія чоловіків стане недоторканною для ТЦК - які критерії
3 яблука
2 яйця
щіпка ваніліну
щіпка солі
1 склянка борошна
сода на кінчику ножа
Приготування:
1. Очищаємо і натираємо яблука на крупній тертці. Змішуємо з цукром і яйцями.
2. Додаємо ваніль, соду і борошно. Борошно додаємо поступово, щоб тісто мало консистенцію густої сметани.
3. Розігріваємо сковороду з вершковим маслом. Столовою ложкою викладаємо тісто на сковороду і смажимо оладки з обох боків до готовності.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт справжніх крабсбургеров.