Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 12
Інгредієнти:
3 ст. л. цукру
Такі перекази банк не помічає: експерт порадив, як обійти блокування карток
Як скандинави утеплюють будинки: практичні поради для українців, щоб підготуватися до холодної зими
Нові правила передачі показників лічильника: про які зміни варто знати
ТЦК побачить усіх: як нові правила мобілізації допоможуть військкоматам знайти чоловіків будь-де
3 яблука
2 яйця
щіпка ваніліну
щіпка солі
1 склянка борошна
сода на кінчику ножа
Приготування:
1. Очищаємо і натираємо яблука на крупній тертці. Змішуємо з цукром і яйцями.
2. Додаємо ваніль, соду і борошно. Борошно додаємо поступово, щоб тісто мало консистенцію густої сметани.
3. Розігріваємо сковороду з вершковим маслом. Столовою ложкою викладаємо тісто на сковороду і смажимо оладки з обох боків до готовності.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт справжніх крабсбургеров.