Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 12
Інгредієнти:
3 ст. л. цукру
Популярні новини зараз
Показати ще
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
"Найстрашніше, що це початок": відома астрологиня попередила українців про небезпеку
Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
3 яблука
2 яйця
щіпка ваніліну
щіпка солі
1 склянка борошна
сода на кінчику ножа
Приготування:
1. Очищаємо і натираємо яблука на крупній тертці. Змішуємо з цукром і яйцями.
2. Додаємо ваніль, соду і борошно. Борошно додаємо поступово, щоб тісто мало консистенцію густої сметани.
3. Розігріваємо сковороду з вершковим маслом. Столовою ложкою викладаємо тісто на сковороду і смажимо оладки з обох боків до готовності.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт справжніх крабсбургеров.