Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

750 мл червоного сухого вина

Популярні новини зараз

Головне за 7 червня: українцям скасовують виплати, ТЦК відмовляються від "бусифікації", а українцям підняли тарифи

Українцям масово скасовують соцвиплати: влаштують ретельну перевірку - за що каратимуть

Не чекайте запрошення: українцям можуть суттєво підвищити пенсію – що потрібно встигнути

Всі посилки блокуватимуть: Нова пошта вводить жорсткі обмеження з червня

Показати ще

500 мл апельсинового соку

2 палички кориці

125 г коричневого цукру

1 апельсин

Приготування:

1. Змішуємо в каструлі сік апельсина з червоним вином. Додаємо цукор, палички кориці, часточки апельсина і цедру.

2. Нагріваємо каструлю на повільному вогні, помішуючи, поки цукор не розчиниться. Готуємо на слабкому вогні, не доводячи до кипіння 10 хвилин.

3. Розливаємо в гуртки і подаємо гарячим. За бажанням прикрашаємо часточками апельсина.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт різотто з лисичками.