Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

750 мл червоного сухого вина

Популярні новини зараз

ТЦК побачить усіх: як нові правила мобілізації допоможуть військкоматам знайти чоловіків будь-де

Гороскоп на сьогодні 5 листопада: рутина стрільців, поїздки риб та спілкування раків

Тарифи на електроенергію готуються переписати: як і коли зміняться ціни

"Час спливає": експерт, який передбачав повномасштабне вторгнення, приголомшив новим прогнозом

Показати ще

500 мл апельсинового соку

2 палички кориці

125 г коричневого цукру

1 апельсин

Приготування:

1. Змішуємо в каструлі сік апельсина з червоним вином. Додаємо цукор, палички кориці, часточки апельсина і цедру.

2. Нагріваємо каструлю на повільному вогні, помішуючи, поки цукор не розчиниться. Готуємо на слабкому вогні, не доводячи до кипіння 10 хвилин.

3. Розливаємо в гуртки і подаємо гарячим. За бажанням прикрашаємо часточками апельсина.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт різотто з лисичками.