Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
750 мл червоного сухого вина
Популярні новини зараз
Показати ще
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
500 мл апельсинового соку
2 палички кориці
125 г коричневого цукру
1 апельсин
Приготування:
1. Змішуємо в каструлі сік апельсина з червоним вином. Додаємо цукор, палички кориці, часточки апельсина і цедру.
2. Нагріваємо каструлю на повільному вогні, помішуючи, поки цукор не розчиниться. Готуємо на слабкому вогні, не доводячи до кипіння 10 хвилин.
3. Розливаємо в гуртки і подаємо гарячим. За бажанням прикрашаємо часточками апельсина.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт різотто з лисичками.