Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
750 мл червоного сухого вина
ТЦК побачить усіх: як нові правила мобілізації допоможуть військкоматам знайти чоловіків будь-де
Гороскоп на сьогодні 5 листопада: рутина стрільців, поїздки риб та спілкування раків
Тарифи на електроенергію готуються переписати: як і коли зміняться ціни
"Час спливає": експерт, який передбачав повномасштабне вторгнення, приголомшив новим прогнозом
500 мл апельсинового соку
2 палички кориці
125 г коричневого цукру
1 апельсин
Приготування:
1. Змішуємо в каструлі сік апельсина з червоним вином. Додаємо цукор, палички кориці, часточки апельсина і цедру.
2. Нагріваємо каструлю на повільному вогні, помішуючи, поки цукор не розчиниться. Готуємо на слабкому вогні, не доводячи до кипіння 10 хвилин.
3. Розливаємо в гуртки і подаємо гарячим. За бажанням прикрашаємо часточками апельсина.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт різотто з лисичками.