Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порції: 10
Інгредієнти:
4 курячих філе
Після війни на вагу золота: які професії зроблять вас багатими в Україні через 3–5 років
Жінки на заводи, чоловіки – в окопи: ветеран закликав масштабувати мобілізацію
ПФУ ходитиме з перевірками по домівках: за що можуть скасувати субсидію
Навіть якщо є відстрочка або бронь: у ТЦК дали чоловікам 7 днів
3 мандарина
100 г волоських горіхів
7 шт чорносливу
сіль і спеції за смаком
Приготування:
1.Чорнослив заливаємо окропом і залишаємо на годину. Мандарини ретельно очищаємо від плівки і поділяємо на дольки.
2. Курячі грудки ріжемо уздовж. Потім гарненько відбиваємо і злегка приправляємо.
3. Волоські горіхи подрібнюємо в крихту і посипаємо м'ясо. Далі викладаємо чорнослив і мандарини. Зверху знову посипаємо горіхами.
4. Філе скручуємо в рулет і затягуємо плівкою. Кладемо рулет в пароварку і готуємо протягом 35-40 хвилин.
5. Готовий рулет остуджаємо і виймаємо з плівки. Нарізаємо на невеликі скибочки і подаємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт свинини з часником і сиром.