Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 12
Інгредієнти:
500 г темного шоколаду
Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення
"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах
Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
25 г вершкового масла
210 мл вершків 35%
какао-порошок за смаком
Приготування:
1. Виливаємо вершки в невелику каструлю і нагріваємо на середньому вогні. Потім додаємо вершкове масло, помішуємо ложкою і доводимо до кипіння. Знімаємо з вогню.
2. Додаємо в вершки шоколад. З допомогою вінчика розмішуємо поки шоколад повністю не розчиниться. Переливаємо все в миску і остуджуємо.
3. Далі робимо кульки з шоколадної суміші вологими руками. В чисту миску насипаємо какао і вмочаємо там кульки. Потім викладаємо цукерки на велике деко, з пергаментом.
4. Готові трюфелі зберігаємо в холодильнику, перед подачею ще раз посипаємо какао.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт дуже шоколадного пирога.