Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
700 г яблук
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
500 г листкового тіста
2 ст. л. коричневого цукру
20 г масла
1 ч. л. кориці
100 г мигдалю
100 г родзинок
2 ст. л. бренді
100 г панироваяных сухарів
Приготування:
1. Розрізаємо яблука на чверть і видаляємо серцевину. У сковороду з маслом, кладемо яблука, цукор, бренді і тушкуємо на середньому вогні до випаровування всієї рідини. Змішуємо яблука з родзинками, горіхами і корицею. Викладаємо начинку на тісто.
2. Тісто розгортаємо в прямокутник і посипаємо меленими сухарями. Викладаємо начинку і акуратно згортаємо в рулет.
3. Викладаємо штрудель на деко з пергаментом і готуємо в розігрітій до 200 градусів духовці 30-40 хвилин.
4. При подачі посипаємо цукровою пудрою.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт рисової каші на молоці.