Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

700 г яблук

Популярні новини зараз

Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги

Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році

"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації

Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання

Показати ще

500 г листкового тіста

2 ст. л. коричневого цукру

20 г масла

1 ч. л. кориці

100 г мигдалю

100 г родзинок

2 ст. л. бренді

100 г панироваяных сухарів

Приготування:

1. Розрізаємо яблука на чверть і видаляємо серцевину. У сковороду з маслом, кладемо яблука, цукор, бренді і тушкуємо на середньому вогні до випаровування всієї рідини. Змішуємо яблука з родзинками, горіхами і корицею. Викладаємо начинку на тісто.

2. Тісто розгортаємо в прямокутник і посипаємо меленими сухарями. Викладаємо начинку і акуратно згортаємо в рулет.

3. Викладаємо штрудель на деко з пергаментом і готуємо в розігрітій до 200 градусів духовці 30-40 хвилин.

4. При подачі посипаємо цукровою пудрою.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт рисової каші на молоці.