Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 ріпчаста цибуля
Бойові підрозділи, але з нюансом: куди мобілізують після 50 років
Головне за 7 червня: українцям скасовують виплати, ТЦК відмовляються від "бусифікації", а українцям підняли тарифи
Клієнти на межі бунту: ПриватБанк стягує комісію за відсутність операцій по карті
Хворі стають здоровими: українцям масово анулюють діагнози - ВЛК закінчується повістками
500 г курячої грудки
1 яйце
3 зубчики часнику
200 мл вершків
150 г твердого сиру
Приготування:
1. Нарізаємо і відбиваємо молотком курячу грудку, потім додаємо подрібнену цибулю, приправляємо, додаємо збите яйце і добре перемішуємо. Змащуємо форму для випічки вершками.
2. З курячої суміші робимо невеликі кульки викладаємо їх у форму. Розігріваємо духовку до 180 градусів.
3. Випікаємо кульки протягом 10-15 хвилин. тим часом готуємо соус. Дрібно натираємо сир, додаємо в нього часник з перемішуємо з вершками.
4. Поливаємо кульки соусом і запікаємо ще протягом 20 хвилин, поки вони не просочаться, а сир не потече.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт гуляшу з яловичини.