Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 ріпчаста цибуля
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
500 г курячої грудки
1 яйце
3 зубчики часнику
200 мл вершків
150 г твердого сиру
Приготування:
1. Нарізаємо і відбиваємо молотком курячу грудку, потім додаємо подрібнену цибулю, приправляємо, додаємо збите яйце і добре перемішуємо. Змащуємо форму для випічки вершками.
2. З курячої суміші робимо невеликі кульки викладаємо їх у форму. Розігріваємо духовку до 180 градусів.
3. Випікаємо кульки протягом 10-15 хвилин. тим часом готуємо соус. Дрібно натираємо сир, додаємо в нього часник з перемішуємо з вершками.
4. Поливаємо кульки соусом і запікаємо ще протягом 20 хвилин, поки вони не просочаться, а сир не потече.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт гуляшу з яловичини.