Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

10 шт. картоплі

Популярні новини зараз

Мобілізацію в Україні посилять: ТЦК змусять працювати ефективніше

Гороскоп на тиждень 25 листопада – 1 грудня для всіх знаків Зодіаку: Львів обдурять, Овни витратить сили, а Водолії мають слухати себе

Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень

Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування

Показати ще

800 г цибулі

800 г свинини

300 г шампіньйонів

800 г сиру

250 г майонезу

Приготування:

1. Очищаємо і нарізаємо кружечками картоплю. М'ясо нарізаємо і відбиваємо молотком. Нарізаємо цибулю і гриби, натираємо на тертці сир.

2. Викладаємо на деко картоплю, потім м'ясо, цибулю та гриби. Далі посипаємо сиром і заливаємо майонезом. Ставимо в розігріту духовку і випікаємо до золотистого кольору.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт томатного супу з морепродуктів.