Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

200 г сухофруктів (на ваш смак)

Популярні новини зараз

Зміни у мобілізації з 1 травня: Генштаб оголосив про важливе нововведення

Нові правила мають скоротити кількість ухилянтів: чоловіки повинні прийти до ТЦК

Що буде із землею та квартирами громадян за новим законом: критики та юристи хапаються за голову

Якщо пенсія нижче 4200 грн: пенсіонери можуть отримати знижку на комунальні послуги

Показати ще

1,5 склянки цукру

4 склянки води

Приготування:

1. Промиваємо фрукти кілька разів у теплій воді, беремо яблука і груші, кладемо в каструлю і додаємо 4 склянки холодної води, доводимо до кипіння і варимо 25-30 хвилин.

2. Потім додаємо інші фрукти і цукор. Варимо ще 5 хвилин. Подаємо в склянках.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт гуляшу з яловичини.