Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

200 г сухофруктів (на ваш смак)

Популярні новини зараз

Мобілізації можна не боятися: в Україні знімуть з військового обліку чотири категорії чоловіків

Головне за 7 червня: українцям скасовують виплати, ТЦК відмовляються від "бусифікації", а українцям підняли тарифи

Не чекайте запрошення: українцям можуть суттєво підвищити пенсію – що потрібно встигнути

Нові поблажки для ухилянтів: знятися з розшуку можна без візиту до ТЦК

Показати ще

1,5 склянки цукру

4 склянки води

Приготування:

1. Промиваємо фрукти кілька разів у теплій воді, беремо яблука і груші, кладемо в каструлю і додаємо 4 склянки холодної води, доводимо до кипіння і варимо 25-30 хвилин.

2. Потім додаємо інші фрукти і цукор. Варимо ще 5 хвилин. Подаємо в склянках.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт гуляшу з яловичини.