Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
200 г сухофруктів (на ваш смак)
Популярні новини зараз
Показати ще
Зміни у мобілізації з 1 травня: Генштаб оголосив про важливе нововведення
Нові правила мають скоротити кількість ухилянтів: чоловіки повинні прийти до ТЦК
Що буде із землею та квартирами громадян за новим законом: критики та юристи хапаються за голову
Якщо пенсія нижче 4200 грн: пенсіонери можуть отримати знижку на комунальні послуги
1,5 склянки цукру
4 склянки води
Приготування:
1. Промиваємо фрукти кілька разів у теплій воді, беремо яблука і груші, кладемо в каструлю і додаємо 4 склянки холодної води, доводимо до кипіння і варимо 25-30 хвилин.
2. Потім додаємо інші фрукти і цукор. Варимо ще 5 хвилин. Подаємо в склянках.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт гуляшу з яловичини.