Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
175 г чорізо
350 г нарізаної картоплі
½ ч. л. насіння кмину
нарізаний свіжий червоний перець
1 часникова гвоздика
400 г помідорів
Збирайте документи: "Нафтогаз" додав споживачам паперової тяганини
Україна на межі трудового колапсу: кому доведеться працювати до глибокої старості
До 12 150 грн щомісяця: українцям виплачуватимуть нову соцдопомогу— хто зможе отримати
Обмежено придатних відправляють на передову: хто вирішує долю військовослужбовців
Приготування:
Нарізаємо чорізо і смажимо на великій сковороді хвилину. Додаємо нарізану картоплю і смажимо 5 хвилин до золотистого кольору. Додаємо насіння кмину, і нарізаємо свіжий червоний чилі і часникову гвоздику, готуємо протягом 2 хвилин. Додаємо помідори й тушкуємо 10-15 хвилин, поки картопля не стане м'якою та золотистою.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт салату з тунцем і авокадо.