Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
175 г чорізо
350 г нарізаної картоплі
½ ч. л. насіння кмину
нарізаний свіжий червоний перець
1 часникова гвоздика
400 г помідорів
Штрафи отримають усі: кого податкова взяла під приціл у серпні
Гроші знайдуть на іншій карті: як з 1 серпня зміниться безготівкова оплата для всіх українців
Зволікати не можна: чоловікам дали 10 днів, щоб не перетворитись на ухилянтів
Замість субсидій оформлятимемо кредити: українцям готують нові тарифи
Приготування:
Нарізаємо чорізо і смажимо на великій сковороді хвилину. Додаємо нарізану картоплю і смажимо 5 хвилин до золотистого кольору. Додаємо насіння кмину, і нарізаємо свіжий червоний чилі і часникову гвоздику, готуємо протягом 2 хвилин. Додаємо помідори й тушкуємо 10-15 хвилин, поки картопля не стане м'якою та золотистою.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт салату з тунцем і авокадо.