Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
175 г чорізо
350 г нарізаної картоплі
½ ч. л. насіння кмину
нарізаний свіжий червоний перець
1 часникова гвоздика
400 г помідорів
Українцям блокують картки для соцвиплат: хто у зоні ризику
Ухилятися стане неможливо: мобілізація вийде на новий рівень
ПриватБанк попередив про нові тарифи з 1 січня: за що доведеться платити
Обмеження карткових переказів: які ліміти встановлять з нового року
Приготування:
Нарізаємо чорізо і смажимо на великій сковороді хвилину. Додаємо нарізану картоплю і смажимо 5 хвилин до золотистого кольору. Додаємо насіння кмину, і нарізаємо свіжий червоний чилі і часникову гвоздику, готуємо протягом 2 хвилин. Додаємо помідори й тушкуємо 10-15 хвилин, поки картопля не стане м'якою та золотистою.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт салату з тунцем і авокадо.