Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
175 г чорізо
350 г нарізаної картоплі
½ ч. л. насіння кмину
нарізаний свіжий червоний перець
1 часникова гвоздика
400 г помідорів
Популярні новини зараз
Показати ще
Гороскоп на 23 листопада для всіх знаків Зодіаку: Близнюки рулюватимуть суботою, Скорпіонів все-таки виведуть із себе
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Приготування:
Нарізаємо чорізо і смажимо на великій сковороді хвилину. Додаємо нарізану картоплю і смажимо 5 хвилин до золотистого кольору. Додаємо насіння кмину, і нарізаємо свіжий червоний чилі і часникову гвоздику, готуємо протягом 2 хвилин. Додаємо помідори й тушкуємо 10-15 хвилин, поки картопля не стане м'якою та золотистою.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт салату з тунцем і авокадо.