Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
750 г картоплі
2 ст. л. оливкової олії
8 курячих стегон
300 г томатів черрі
100 г чорних маслин
½ дрібного орегано
200 г фета
2 ст. л. червоного винного оцту
Нові правила мобілізації: хто з ухилянтів більше не сховається вдома
Відключення газу у серпні: українцям радять готуватися
У школах викладатимуть новий предмет: такого ще освітяни не бачили
За дрібну помилку — мінус 20% пенсії: літнім українцям запровадили штрафи
Приготування:
1. Нагріваємо духовку до 200 градусів. Кладемо картоплю на деко і добаляем половину масла. Кладемо курячі стегна зверху і приправляємо. Смажимо в духовці протягом 30 хвилин.
2. Додаємо помідори черрі, оливки, листя орегано і фету, потім змочуємо червоним винним оцтом. Повертаємо в духовку на 25-30 хвилин, поки курка не буде приготовлена.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт торта сніговика.