Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 12

Інгредієнти:

100 мл рослинного масла
275 г борошна
200 г золотого цукру
1 ч. л. розпушувача
1 лимон
Для глазурі:
150 г цукрової пудри
½ лимона, сік

Популярні новини зараз

Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги

Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві

Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція

Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу

Показати ще

Приготування:

1. Нагріваємо піч до 200 градусів. Змішуємо борошно, цукор, розпушувач і лимонну цедру в мисці. Додаємо масло, лимонний сік і 170 мл холодної води, потім перемішуємо до отримання однорідної маси.

2. Виливаємо суміш у форму. Випікаємо протягом 30 хвилин або поки шампур не вийде чистим. Охолоджуємо у формі протягом 10 хвилин.

3. Для глазурі просіваємо цукрову пудру в миску. Змішуємо в достатній кількості лимонний сік, щоб зробити глазур досить густий.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт лосося в соєвій глазурі.