Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 12

Інгредієнти:

100 мл рослинного масла
275 г борошна
200 г золотого цукру
1 ч. л. розпушувача
1 лимон
Для глазурі:
150 г цукрової пудри
½ лимона, сік

Популярні новини зараз

В Україні готуються до обмежень газопостачання: що чекає на споживачів

"Київстар" закриває популярний тариф: на який переведуть абонентів автоматично

Оновлені правила оплати: "Нафтогаз" змінив процедуру отримання рахунків

Перерахунок пенсій у 2026 році: кому збільшать виплати та наскільки

Показати ще

Приготування:

1. Нагріваємо піч до 200 градусів. Змішуємо борошно, цукор, розпушувач і лимонну цедру в мисці. Додаємо масло, лимонний сік і 170 мл холодної води, потім перемішуємо до отримання однорідної маси.

2. Виливаємо суміш у форму. Випікаємо протягом 30 хвилин або поки шампур не вийде чистим. Охолоджуємо у формі протягом 10 хвилин.

3. Для глазурі просіваємо цукрову пудру в миску. Змішуємо в достатній кількості лимонний сік, щоб зробити глазур досить густий.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт лосося в соєвій глазурі.