Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 25 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
1 ст. л. оливкової олії
8 великих листя базиліка, дрібно нарізані
1 ч. л. кедрових горіхів
225 г без кісток без шкірки курячих грудок або стегон, рубані
3 сушених помідора, дрібно нарізані
125 г моцарели, нарізаний
4 прямокутних листків (близько 170 м) листкового тіста
20 г вершкового масла, розплавленого
зелені овочі або салат, щоб подавати
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Гороскоп на 23 листопада для всіх знаків Зодіаку: Близнюки рулюватимуть суботою, Скорпіонів все-таки виведуть із себе
"Найстрашніше, що це початок": відома астрологиня попередила українців про небезпеку
Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році
Приготування:
1. Нагріваємо піч до 200 градусів і встановлюємо деко для нагріву.
2. Подрібнюємо олія, базилік і кедрові горіхи в ступці, щоб зробити грубий песто.
3. Кладемо курку, помідори і моцарелу в миску і розмішуємо у песто.
4. Викладаємо тісто на дошці, потім розрізаємо навпіл, щоб зробити два квадрата (кожен з чотирма шарами тіста). Відкладаємо одну купу в сторону і з іншого купою, злегка скручуємо кожен лист.
5. Кладемо половину суміші на одну з купок тесту. Очищаємо трохи розтопленого вершкового масла навколо підстави.
6. Переносимо слойки в попередньо розігріте деко і випікаємо в духовці близько 25 хвилин до золотистого кольору. Подаємо з зеленими овочами або салатом.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ніжного крем-супу з кокосом і сочевицею.