Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 5 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 ст. л. соняшникової олії
300 г заморожених овочів
140 г грибів
2 ст. л. тайській зеленої пасти каррі
400 г кокосового молока
200 мл рослинного або рибного бульйону
300 г середній прямий локшини
200 г сирих креветок
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати
Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Приготування:
1. Нагріваємо казанок з опуклим днищем, додаємо масло, потім обсмажуємо овочі і гриби протягом 2-3 хвилин. Виймаємо і відкладаємо в сторону, потім додаємо пасту каррі на сковорідку і обсмажуємо протягом 1 хвилини.
2. Вливаємо кокосове молоко і бульйон. Доводимо до кипіння, опускаємо локшину і креветки, потім зменшуємо вогонь і тушкуємо протягом 4 хвилин, поки креветки не будуть приготовані. Перемішуємо в овочах, потім подаємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курки з лимоном і кешью.