Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 25 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
1 ст. л. арахісу або соняшникової олії
340 г міні-курячих філе
2 зубчики часнику
200 г брокколі
200 мл курячого бульйону
1 ч. л. кукурудзяного крохмалю
1 ст. л. чистого меду або 2 ч. л. золотого цукру
половина лимона і сік цілого
велика жменька смажених кешью
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Приготування:
1. Нагріваємо олію у великій сковороді або воке. Додаємо курку і обсмажуємо протягом 3-4 хвилин до золотистого кольору. Виймаємо з сковороди і додаємо часник і брокколі. Смажимо хвилину або близько того, а потім накриваємо кришкою і гтовим ще 2 хвилини.
2. Змішуємо соус, кукурудзяний крохмаль і мед або цукор, потім виливаємо в каструлю і перемішуємо, поки не загусне. Кладемо курчати назад в каструлю і даємо їй прогрітися, потім додаємо лимонну цедру і сік і горіхи кешью. Перемішуємо, а потім подаємо з рисом або локшиною басматі.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт какао з зефіром всього за 5 хвилин.