Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

1 ст. л. арахісу або соняшникової олії
340 г міні-курячих філе
2 зубчики часнику
200 г брокколі
200 мл курячого бульйону
1 ч. л. кукурудзяного крохмалю
1 ст. л. чистого меду або 2 ч. л. золотого цукру
половина лимона і сік цілого
велика жменька смажених кешью

Популярні новини зараз

Салат-літо за 5 хвилин: рецепт з огірками та яйцями, який підкорив смакові рецептори (і серце теж)

Пакують з "бронею" і без ВЛК: з'явилися тривожні приклади "бусифікації" від ТЦК

Як працюватимуть "мобільні ТЦК": не автобуси з повістками, а нова тактика мобілізації

ТЦК проводять нові "облави" – куди нагрянуть

Показати ще

Приготування:

1. Нагріваємо олію у великій сковороді або воке. Додаємо курку і обсмажуємо протягом 3-4 хвилин до золотистого кольору. Виймаємо з сковороди і додаємо часник і брокколі. Смажимо хвилину або близько того, а потім накриваємо кришкою і гтовим ще 2 хвилини.

2. Змішуємо соус, кукурудзяний крохмаль і мед або цукор, потім виливаємо в каструлю і перемішуємо, поки не загусне. Кладемо курчати назад в каструлю і даємо їй прогрітися, потім додаємо лимонну цедру і сік і горіхи кешью. Перемішуємо, а потім подаємо з рисом або локшиною басматі.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт какао з зефіром всього за 5 хвилин.