Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 12 хвилин
Порції: 16 шт.
Інгредієнти:
200 г арахісового масла
175 г золотого цукру
¼ ч. л. дрібнодисперсного солі
1 велике яйце
Боржників більше не питатимуть: податкові борги спишуть автоматично
Школяр отримає 5 балів, навіть якщо написав на 9: вчителі включають "суб'єктивність" та занижують оцінки
В Україну завезли небезпечну для життя продукцію: покупців просять перевіряти товари у магазинах
Хто має право на частку у спадку навіть попри заповіт
Приготування:
1. Нагріваємо піч до 180 градусів.
2. Додаємо арахісове масло і цукор в миску. Додаємо сіль ¼ ч. л. і добре перемішуємо дерев'яною ложкою. Додаємо яйце і знову перемішуємо, поки суміш не утворює тісто.
3. Відламуємо шматочки тіста і кладемо їх на деко.
4. Випікаємо протягом 12 хвилин, до золотистого кольору по краях і блідіше в центрі. Охолоджуємо на противені протягом 10 хвилин. Зберігаємо в банку з печивом до 3 днів.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт лосося з соусом тартар.