Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 12 хвилин

Порції: 16 шт.

Інгредієнти:

200 г арахісового масла
175 г золотого цукру
¼ ч. л. дрібнодисперсного солі
1 велике яйце

Популярні новини зараз

Гороскоп на сьогодні, 18 квітня: п'ятниця змінить плани – фінансові втрати та несподіваний шанс

Пенсію можна підвищити майже на 300 гривень: яку довідку треба передати до ПФУ

Зміни у мобілізації з 1 травня: Генштаб оголосив про важливе нововведення

Мобілізація чоловіків предпенсійного віку: що роблять ТЦК з чоловіками 50+

Показати ще

Приготування:

1. Нагріваємо піч до 180 градусів.

2. Додаємо арахісове масло і цукор в миску. Додаємо сіль ¼ ч. л. і добре перемішуємо дерев'яною ложкою. Додаємо яйце і знову перемішуємо, поки суміш не утворює тісто.

3. Відламуємо шматочки тіста і кладемо їх на деко.

4. Випікаємо протягом 12 хвилин, до золотистого кольору по краях і блідіше в центрі. Охолоджуємо на противені протягом 10 хвилин. Зберігаємо в банку з печивом до 3 днів.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт лосося з соусом тартар.