Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 12 хвилин

Порції: 16 шт.

Інгредієнти:

200 г арахісового масла
175 г золотого цукру
¼ ч. л. дрібнодисперсного солі
1 велике яйце

Популярні новини зараз

Боржників "обчистять" автоматично і без попередження – податкова списує не питаючи

Українці, готуйтесь і не чекайте до ночі: коли точно вимкнуть світло і як не залишитися без зарядки та чаю

В українців перевірять житло – прийдуть додому

Уроки по 30 хвилин та короткі перерви: школи переходять на новий графік навчання

Показати ще

Приготування:

1. Нагріваємо піч до 180 градусів.

2. Додаємо арахісове масло і цукор в миску. Додаємо сіль ¼ ч. л. і добре перемішуємо дерев'яною ложкою. Додаємо яйце і знову перемішуємо, поки суміш не утворює тісто.

3. Відламуємо шматочки тіста і кладемо їх на деко.

4. Випікаємо протягом 12 хвилин, до золотистого кольору по краях і блідіше в центрі. Охолоджуємо на противені протягом 10 хвилин. Зберігаємо в банку з печивом до 3 днів.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт лосося з соусом тартар.