Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 45 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

2 курячі грудки
100 г міцного козячого сиру
1 ч. л. свіжого листя чебрецю, плюс 2-3 гілочки
4 смужки бекону, тонко нарізаний
2 кабачка
1-2 ст. л. оливкової олії
250 г томатів

Популярні новини зараз

Пенсіонерам доплатять 1000 гривень щомісяця

Школи змінюють правила: що чекає на учнів та батьків з 1 вересня 2025 року

Гроші списуватимуть з усіх рахунків: нові правила оплати карткою

ТЦК жорстко взялося за переселенців: нові правила мобілізації

Показати ще

Приготування:

1. Нагріваємо духовку до 190 °. Поділяємо курячі грудки майже наполовину з однієї довгої сторони і відкриваємо їх, як книгу. Розкачуємо їх небагато за допомогою скакалки, щоб згладити. Приправляємо з усіх боків. Кладемо половину козячого сиру на кожен шматочок курки і посипаємо листям чебрецю. Складаємо курчати, щоб вкласти сир, потім загорнути кожен в два скибочки бекону.

2. Злегка змащуємо дрібне блюдо, а потім распологаем кабачки і помідори над основою. Поливаємо оливковою олією і посипаємо гілочками солі, перцю і чебрецю. Кладемо курку зверху.

3. Випікаємо протягом 40-45 хвилин, поки бекон не стане хрустким і золотим, а кабачки ніжними. Подаємо прямо з страви з картоплею або добрим хлібом.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт густого томатного супу з соусом песто.