Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 45 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
2 курячі грудки
100 г міцного козячого сиру
1 ч. л. свіжого листя чебрецю, плюс 2-3 гілочки
4 смужки бекону, тонко нарізаний
2 кабачка
1-2 ст. л. оливкової олії
250 г томатів
Додаткові 940 грн до пенсії: пенсіонерам радять не баритися з заявою
До двох діб без світла: експерт попередив, яким регіонам готуватися до тотальних блекаутів
Пенсіонерів будуть рятувати від бідності: як зміниться система виплат
Грошова допомога для пенсіонерів: хто може отримати понад 10 тисяч гривень
Приготування:
1. Нагріваємо духовку до 190 °. Поділяємо курячі грудки майже наполовину з однієї довгої сторони і відкриваємо їх, як книгу. Розкачуємо їх небагато за допомогою скакалки, щоб згладити. Приправляємо з усіх боків. Кладемо половину козячого сиру на кожен шматочок курки і посипаємо листям чебрецю. Складаємо курчати, щоб вкласти сир, потім загорнути кожен в два скибочки бекону.
2. Злегка змащуємо дрібне блюдо, а потім распологаем кабачки і помідори над основою. Поливаємо оливковою олією і посипаємо гілочками солі, перцю і чебрецю. Кладемо курку зверху.
3. Випікаємо протягом 40-45 хвилин, поки бекон не стане хрустким і золотим, а кабачки ніжними. Подаємо прямо з страви з картоплею або добрим хлібом.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт густого томатного супу з соусом песто.