Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4-5
Інгредвєнти:
1 ст. л. оливкової олії
1 цибулю, нарізану
2 червоних перцю, подрібнених
3 ст. л. чилі пасти
2 банки х 400 г помідорів
4 курячі грудки без шкіри
140 г кіноа
2 кубики курячого бульйону
1 х 400 г може бобів
коріандр
сік 1 лайма
1 ст. л. цукру
натуральний йогурт
Українцям перерахували субсидії: як дізнатись новий розмір виплат
Старі квартири обкладають податком: українці скоро отримають листи
Зміни у мобілізації з 1 травня: Генштаб оголосив про важливе нововведення
Пенсіонерам доплатять 25% до пенсії: хто має право на підвищення
Приготування:
1. Нагріваємо олію в глибокій сковороді і обсмажуємо цибулю і перець на кілька хвилин. Перемішуємо в чилі пасті протягом хвилини, а потім додаємо помідори. Додаємо до помідору воду, щоб покрити курку і доводимо до ніжного кипіння. Додаємо курячі грудки і обережно тушкуємо, періодично повертаючи курку, протягом 20 хвилин, поки курка не буде приготовлена.
2. Доводимо велику каструлю з водою до кипіння з бульйоном. Додаємо кіноа і варимо 15 хвилин, додавши боби в останню хвилину. Зливаємо добре і перемішуємо в кориандре і лаймовому соку.
3. Кладемо курку на тарілку. Відправляємо назад в томатний соус з цукром і приправою. Подаємо з кіноа.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт тарталеток з цибулею і грибами.