Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 10

Інгредієнти:

225 г печива
100 г вершкового масла, розплавленого
250 г маскарпоне
600 г м'якого сиру
2 яйця плюс 2 жовтки
цедра 3 лимонів, сік 1
4 ст. л. борошна
175 г лимонного цукру
Для глазурі:
284 мл вершків
3 ст. л. лимонного сиру
жменю малини, щоб служити (необов'язково)

Популярні новини зараз

Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування

Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві

Гороскоп на п'ятницю 22 листопада для всіх знаків Зодіаку: день для змін та простих радостей

Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї

Показати ще

Приготування:

1. Нагріваємо духовку до 180 градусів. Викладаємо нижню частину форми для випічки 23 см з допомогою мастильної папери. Кладемо печиво і розтоплене масло в кухонний комбайн, а потім змішуємо, щоб зробити дрібні крихти. Викладаємо на олово і охолоджуємо.

2. Збиваємо всі інші інгредієнти у великій мисці до повного комбінування, виливаємо в олово, потім випікаємо протягом 35-40 хвилин, поки чізкейк не буде однорідним.

3. Вимикаємо піч і залишаємо всередині торт до охолодження. Коли він повністю охолоне, видаляємо з олова і зверху прикрашаємо вершковим кремом. Выкладывае лимонний сир зверху і прикрашаємо малиною, якщо хочете.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт різотто з в'яленим лососем і лимоном.