Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 50 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 ст. л. оливкової олії
1 великий цибулю, нарізану
1 червоний або помаранчевий перець
2 зубчики часнику, дрібно нарізані
1 ст. л. нарізаного розмарину
1 баклажан, порізаний кубиками
2 кабачки, нарізані кубиками
400 г помідорів
1 ч. л. бальзамічного оцту
4 великих яйця
жменя листя базиліка
Українських біженців повертають на батьківщину: кому доведеться приїхати додому
Банківські перекази за новими правилами: які зміни з жовтня
ПФУ змінив правила виплат: як тепер перевірятимуть пенсіонерів
Уроки стають коротшими, перерви – довшими: що зміниться у школах з 2025 року
Приготування:
1. Нагріваємо олію у великій сковороді. Додаємо цибулю, перець, часник і розмарин, потім смажимо 5 хвилин, часто помішуючи, поки цибуля не пом'якшиться. Додаємо баклажани і кабачки, потім смажимо ще 2 хвилини.
2. Додаємо помідори, потім заповнюємо банку водою, закручуємо її і опускаємо в каструлю. Доводимо до кипіння, накриваємо кришкою, потім тушкуємо протягом 40 хвилин, відкриваючи через 20 хвилин.
3. Додаємо оцет в рататуй, потім робимо 4 місця для яєць. Розбиваємо яйце в кожну лунку і приправляємо чорним перцем. Покриваємо, потім готуємо 2-5 хвилин. Посипаємо базиліком і подаємо з хрустким хлібом.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт кращого лимонного торта.