Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 45 хвилин
Порції: 10
Інгредієнти:
225 г несолоного масла, розм'якшеного
225 г лимонного цукру
4 яйця
225 г борошна
1 лимон, цедра
сік 1½ лимона
85 г цукрової пудри
Без скандалів і бусиків: ТЦК переходять на нові правила мобілізації
Мобілізація наосліп: у ЗСУ розкритикували роботу ТЦК – що не так з набором новобранців
Гороскоп на сьогодні, 7 червня: спокуси тельців, сварки терезів і плани водоліїв
Нові поблажки для ухилянтів: знятися з розшуку можна без візиту до ТЦК
Приготування:
1. Нагріваємо духовку до 180 градусів.
2. Збиваємо разом 225 г розм'якшеного несолоного масла 225 г лимонного цукру, потім додаємо 4 яйця, по одному, повільно перемішуємо.
3. Просіваємо 225 г самоподнимающейся борошна, потім додаємо дрібно натерту цедру з 1 лимона і перемішуємо до однорідності.
4. Викладаємо буханець на лист (8 x 21 см) з мастильною папером.
5. Випікаємо 45-50 хвилин.
6. Поки торт охолоджується у противені, змішуємо сік 1 ½ лимона і 85 г лимонного цукру, щоб зробити глазур.
7. Приколюємо теплий пиріг виделкою, потім поливаємо глазур'ю.
8. Залишаємо в олові до повного охолодження, потім подаємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пирога з кокосом і корицею.