Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
125 мл ріпакової олії, плюс трохи для додаткового змащення
300 г борошна
2 ч. л. розпушувача
1 ч. л. соди
1 ст. л. змішаної прянощі
100 г темно-коричневого цукру
140 г моркви
140 г солодкої картоплі,
200 г родзинок
2 великих яйця
4 ст. л. сиропу агави
сік 2 апельсинів
Для глазурі:
200 г кварка
50 г соивочного сиру
3 ст. л. цукрової пудри, просіяної
1 апельсин, цедра
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно
Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня
Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
Приготування:
1. Нагріваємо духовку до 180 градусів. Змащуємо і викладаємо 20 x 30 см піддон для випічки пергаментом. Змішуємо борошно, розпушувач, соду, спеції і цукор у великій мисці. Перемішуємо в тертої моркви, солодкому картоплі та ізюмі. У глечику змішуємо яйця, рапсова олія, сироп агави і сік з 1 апельсина. Виливаємо мокрі інгредієнти в миску і перемішуємо, щоб скомбінувати, потім викладаємо на деко. Випікаємо протягом 25-30 хвилин.
2. Після охолодження робимо глазур. Перемішуємо кварк ложкою, щоб зробити його трохи більш гладким, а потім додаємо сир, цукрову глазур і апельсинову цедру. Поширюємо по всьому пирогу.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт лосося з буряком, сиром фета і лаймом.