Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 6-8

Інгредієнти:

375 г листкового тіста
проста борошно
5 ст. л. журавлинного соусу або желе
250 г камамбера або брі
1 яйце
насіння кунжуту (необов'язково)

Популярні новини зараз

"На межі падіння": росіяни можуть захопити ще одне українське місто, - експерт

Вимагали повернути булочку: у шкільній їдальні поділили дітей на пільговиків та платників

П'ять категорій пенсіонерів у зоні ризику: хто залишиться без виплат з жовтня

Ціни впали, але ненадовго: якими овочами варто закуплятися на зиму

Показати ще

Приготування:

1. Нагріваємо духовку до 220 градусів. Вирізаємо тісто, потім кладемо кожну половину на злегка посипану борошном поверхню до товщини монети. В центрі 1 аркуша тесту розносимо желе. Додаємо сир зверху.

2. Змащуємо тісто навколо сиру яйцем. Кладемо другий лист тіста зверху і акуратно натискаємо на сир, витираючи повітря. Використовуємо ножиці, щоб вирізати надмірне тісто, залишаючи близько 4 см кордону навколо сиру. Використовуємо зубці виделки, щоб натискати на краю - це виглядає красиво. Клаедем на деко і мазываем яйцем.

3. Випікаємо протягом 20-25 хвилин, поки тісто не стане коричневим, хрустким і добре піднятим по краях.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт гарячого шоколаду з ромом і солоної карамеллю.