Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 6-8
Інгредієнти:
375 г листкового тіста
проста борошно
5 ст. л. журавлинного соусу або желе
250 г камамбера або брі
1 яйце
насіння кунжуту (необов'язково)
Ці машини краще не чіпати: патрульні зізналися, які авто бояться зупиняти
Менше пільг і більше вимог: соціальну допомогу платитимуть за новими критеріями
Стосується одержувачів пенсій, субсидій та пільг: важливе попередження від ПФУ
Заробив більше ніж треба - плати штраф: українцям встановили нові правила
Приготування:
1. Нагріваємо духовку до 220 градусів. Вирізаємо тісто, потім кладемо кожну половину на злегка посипану борошном поверхню до товщини монети. В центрі 1 аркуша тесту розносимо желе. Додаємо сир зверху.
2. Змащуємо тісто навколо сиру яйцем. Кладемо другий лист тіста зверху і акуратно натискаємо на сир, витираючи повітря. Використовуємо ножиці, щоб вирізати надмірне тісто, залишаючи близько 4 см кордону навколо сиру. Використовуємо зубці виделки, щоб натискати на краю - це виглядає красиво. Клаедем на деко і мазываем яйцем.
3. Випікаємо протягом 20-25 хвилин, поки тісто не стане коричневим, хрустким і добре піднятим по краях.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт гарячого шоколаду з ромом і солоної карамеллю.