Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 6-8

Інгредієнти:

375 г листкового тіста
проста борошно
5 ст. л. журавлинного соусу або желе
250 г камамбера або брі
1 яйце
насіння кунжуту (необов'язково)

Популярні новини зараз

Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році

"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації

Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте

Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців

Показати ще

Приготування:

1. Нагріваємо духовку до 220 градусів. Вирізаємо тісто, потім кладемо кожну половину на злегка посипану борошном поверхню до товщини монети. В центрі 1 аркуша тесту розносимо желе. Додаємо сир зверху.

2. Змащуємо тісто навколо сиру яйцем. Кладемо другий лист тіста зверху і акуратно натискаємо на сир, витираючи повітря. Використовуємо ножиці, щоб вирізати надмірне тісто, залишаючи близько 4 см кордону навколо сиру. Використовуємо зубці виделки, щоб натискати на краю - це виглядає красиво. Клаедем на деко і мазываем яйцем.

3. Випікаємо протягом 20-25 хвилин, поки тісто не стане коричневим, хрустким і добре піднятим по краях.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт гарячого шоколаду з ромом і солоної карамеллю.