Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин-1 годину
Порції: 6
Інгредієнти:
1 ½ кг помідорів
2 ст. л. бальзамічного оцту
1 ч. л. сушеного орегано
1 ст. л. оливкової олії
1 цибулина
3 зубчики часнику
300 мл рослинного бульйону
4 ст. л. маскарпоне
базилік, нарізаний
500 г пасти пенне
125 г моцарели
50 г пармезану
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Приготування:
1. Нагріваємо духовку до 200 градусів. Поміщаємо помідори, смажену посуд і змочують оцтом, орегано і деякою приправою. Смажимо протягом 1 години до м'якості.
2. Нагріваємо олію в каструлі, потім варимо цибулю протягом 5 хвилин до м'якості. Додаємо часник і варимо ще 1 хвилину. Варимо 5 хвилин, потім додаємо маскарпоне. Видаляємо з вогню і збиваємо за допомогою ручного блендера до однорідності.
3. Між тим, готуємо макарони, слідуючи інструкціям з пакування, зливаємо їх і відкладаємо в друшляку. Нагріваємо гриль до максимуму. Виливаємо соус і перемішуємо в базиліці і макаронах. Змішуємо, потім ставимо в духовку і накриваємо сиром.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт смажених бананів з кокосом.