Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
450 г картоплі, розрізаного на шматки
350 г лосося (близько 3 філе)
2 ч. л. томатного кетчупу
1 ч. л. англійської гірчиці
½ лимона
1 петрушка
1 ст. л. кропу
3 ст. л. борошна
1 яйце
100 г сухого сухаря
4 ст. л. соняшникової олії
салат, для подачі
Гороскоп на сьогодні, 16 квітня: кому середа не пробачить необачності
Підхід до мобілізації змінився: як вичисляють ухилянтів
Пенсіонерів поженуть на роботу: держава готує заходи
Українцям заплатять за старі 10 та 25 копійок: можна отримати пристойну суму
Приготування:
1. Нагріваємо гриль.
2. Поміщаємо 450 г картоплі в каструлю з водою, доводимо до кипіння, накриваємо кришкою і варимо 12-15 хвилин до готовності. Зливаємо і залишаємо охолонути.
3. Тим часом, ставимо філе лосося 350 г на гриль протягом 5-6 хвилин. Остуджуємо на кілька хвилин, потім нарізаємо.
4. Змішуємо картоплю, 2 ч. л. томатного кетчупу, 1 ч. л. англійської гірчиці, м'якоть ½ лимона, 1 кукурудзяну струмінь нарізаної петрушки, 1 ст. л. нарізаного кропу і деяку приправу. Злегка перемішуємо в лососеві, намагаючись не зламати його занадто багато.
5. Ділимо суміш на 4 великих коржі.
6. Поміщаємо 3 столові ложки борошна, 1 побите яйце і 100 г сушених сухарів у 3 неглибокі страви. Занурюємо котлетки в борошно, витираємо надлишки, потім занурюємо яйце і, нарешті, в панірувальні сухарі.
7. Нагріваємо 4 столові ложки соняшникової олії у великій каструлі. Обсмажуємо котлети на середньому вогні протягом 3-4 хвилин.
8. Подаємо з салатом.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт "нічних" мюслів з яблуком і корицею.