Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 12
Інгредієнти:
175 г розм'якшеного масла
175 г золотого цукру
3 яйця
200 г борошна
1 ч. л. розпушувача
2 ч. л. кориці
4 ст. л. молока
4 ст. л. Nutella
50 г фундука
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Оплата комунальних послуг: що обов'язково потрібно перевіряти, щоб не втратити гроші
Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Змащуємо маслом і викладаємо пергаментом круглу форму для випічки розміром 20 см.
2. Кладемо масло, цукор, яйця, борошно, розпушувач, корицю і молоко в миску. Збиваємо дерев'яною ложкою протягом 2-3 хвилин або за допомогою електричного ручного міксера протягом 1-2 хвилин, до однорідності.
3. Наклыдваем три чверті суміші у форму, розповсюджуємо, а потім ложкою додаємо Nutella. Повторюємо ці дії кілька разів.
4. Посипаємо горіхами. Запікаємо від 1 години до 1 години 10 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт хрустких курячих котлеток.