Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

200 г шоколаду, розбитого на шматки
600 мл молока
150 мл вершків
цукор, за смаком
6 м'ятних цукерок, щоб подавати

Популярні новини зараз

Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Приготування:

1. Кладемо шоколад в каструлю з молоком. Акуратно нагріваємо, помішуючи, поки весь шоколад не розтане. Продовжуємо нагрівати до тих пір, поки молоко не пропаде, потім видаляємо з вогню і перемішуємо в вершках.

2. Поділяємо гарячий шоколад між 6 гуртками, додаємо цукор за смаком і цукерку по краю кожного. Дозволяємо цукеркам розчинитися щоб додати м'ятний смак.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ніжної качки з салатом з цитрусових.