Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин-1 годину

Порції: 12

Інгредієнти:

Для торта:
200 г борошна
75 г родзинок
75 г горіхів пекан
½ великих апельсина
1 ч. л. меленої кориці
½ цілісного мускатного горіха, дрібно тертого
1 ч. л. розпушувача
½ ч. л. соди
щіпка дрібної морської солі
3 яйця
175 мл соняшникової олії, плюс додатково для змащування
175 г світло-коричневого цукру
200 г моркви, тертої
Для глазурі з вершкового сиру:
100 г цукру
100 г несолоного масла, пом'якшеного
1 ч. л. а свіжого апельсинового соку
200 г вершкового сиру
½ апельсина
25 г горіхів пекан

Популярні новини зараз

Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція

Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця

Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти

Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всім

Показати ще

Приготування:

1. Розігріваємо духовку до 180 ° . Змащуємо 20-сантиметрову квадратну форму для випічки.

2. Поміщаємо борошно, родзинки, пеканы, апельсинову цедру, корицю, тертий мускатний горіх, розпушувач, соду і сіль у велику миску і перемішуємо.

3. Збиваємо яйця до однорідності. Додаємо олію і цукор і збиваємо до тих пір, поки вони не будуть добре скомбіновані.

4. Робимо колодязь в центрі борошняної суміші і збиваємо в суміші з яйцем до тих пір, поки вона не стане гладкою. Перемішуємо з морквою. Виливаємо суміш у готову форму для пирога і розгладжуємо поверхню. Випікаємо в центрі духовки протягом 35-40 хвилин.

5. Виймаємо пиріг з духовки і відкладаємо для охолодження протягом п'яти хвилин.

6. Для глазурі просіваємо цукор у велику миску і додаємо масло і апельсиновий сік. Змішуємо великою дерев'яною ложкою до легкої і кремової консистенції. Додаємо вершковий сир і апельсинову цедру і збиваємо до однорідності. Накриваємо і охолоджуємо в холодильнику протягом 30 хвилин.

7. Поширюємо глазур на торт і посипаємо пеканами.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт запеченого окуня у вершковому соусі.