Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1-2 години
Порції: 6
Інгредієнти:
Для начинки:
1 ст. л. оливкової олії
2 великих цибулі
500 г яловичини
1 м'який червоний перець
1 червоний перець
2 зубчики часнику, подрібнені
1 ч. л. кмину
1 ст. л. коріандру
2 ст. л. томатного пюре
1-2 ст. л. манго чатні
2 банки х 400 г помідорів
1 невелика пучка свіжого коріандру
сіль і мелений чорний перець
Для основи:
3 великих листки тортильї
250 г маскарпоне
100 г моцарели
100 г чеддера
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 160 градусів.
2. Наливаємо масло у велику сковорідку на середньому вогні, додаємо цибулю і обсмажуємо протягом 3 хвилин. Піднімаємо вогонь, додаємо фарш і обсмажуємо до коричневого кольору.
3. Додаємо чилі, червоний перець, часник і спеції і обсмажуємо протягом 5 хвилин, або поки вся вологість не випарується, а суміш буде зовсім суха. Перемішуємо в томатному пюре, манго-чатні, консервованих помідорах, солі і чорному перці. Накриваємо кришкою, доводимо до кипіння і переносимо в духовку, щоб тушкувати протягом години.
4. Виймаємо з печі і перемішуємо в половині коріандру. Збільшуємо температуру духовки до 200 градусів.
5. Поширюємо третину приготовленої суміші яловичини фаршу на дні форми для випічки і кладемо поверх неї тортилью. Поширюємо третину маскарпоне над тортильєю і посипаємо третиною кожного з сиру моцарелла і чеддер. Повторюємо двічі, щоб було 3 шари.
6. Випікаємо в духовці близько 25 хвилин до золотисто-коричневого кольору.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт супу зі шпинатом і грецьким йогуртом.