Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1-2 години

Порції: 6

Інгредієнти:

Для начинки:
1 ст. л. оливкової олії
2 великих цибулі
500 г яловичини
1 м'який червоний перець
1 червоний перець
2 зубчики часнику, подрібнені
1 ч. л. кмину
1 ст. л. коріандру
2 ст. л. томатного пюре
1-2 ст. л. манго чатні
2 банки х 400 г помідорів
1 невелика пучка свіжого коріандру
сіль і мелений чорний перець
Для основи:
3 великих листки тортильї
250 г маскарпоне
100 г моцарели
100 г чеддера

Популярні новини зараз

Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Показати ще

Приготування:

1. Розігріваємо духовку до 160 градусів.

2. Наливаємо масло у велику сковорідку на середньому вогні, додаємо цибулю і обсмажуємо протягом 3 хвилин. Піднімаємо вогонь, додаємо фарш і обсмажуємо до коричневого кольору.

3. Додаємо чилі, червоний перець, часник і спеції і обсмажуємо протягом 5 хвилин, або поки вся вологість не випарується, а суміш буде зовсім суха. Перемішуємо в томатному пюре, манго-чатні, консервованих помідорах, солі і чорному перці. Накриваємо кришкою, доводимо до кипіння і переносимо в духовку, щоб тушкувати протягом години.

4. Виймаємо з печі і перемішуємо в половині коріандру. Збільшуємо температуру духовки до 200 градусів.

5. Поширюємо третину приготовленої суміші яловичини фаршу на дні форми для випічки і кладемо поверх неї тортилью. Поширюємо третину маскарпоне над тортильєю і посипаємо третиною кожного з сиру моцарелла і чеддер. Повторюємо двічі, щоб було 3 шари.

6. Випікаємо в духовці близько 25 хвилин до золотисто-коричневого кольору.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт супу зі шпинатом і грецьким йогуртом.