Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1-2 години

Порції: 2

Інгредієнти:

Для курячих котлет:
2 філе курячої грудки
70 г діжонської гірчиці
1 зубчик часнику, дрібно тертий
½ чайної ложки меленої кориці
1 яйце
75 г кукурудзяних пластівців
1½ ч. л. паприки
2 ст. л. соняшникової олії
Для подачі:

Популярні новини зараз

Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році

Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять

Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція

Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання

Показати ще

помідори черрі
рукола або листя салату
1 лимон, нарізаний кільцями

Приготування:

1. Виймаємо курку з холодильника, щоб до того часу, коли ви смажите, вона нагрілася.

2. Відбиваємо куряче філе щоб зробити відбивні.

3. У неглибоку тарілку додаємо гірчицю і часник. Додаємо корицю, яйце і збиваємо вінчиком. Занурюємо відбивні, і залишаємо в суміші.

4. Поміщаємо кукурудзяні пластівці в миску і раздавливаем їх вручну. Додаємо паприку і використовуємо вилку для змішування.

5. Занурюємо відбивні, один за іншим, у крихти з кукурудзяного борошна, щоб вони добре вкрилися, а потім переміщаємо на дротяну стійку на 5-10 хвилин, щоб вони могли висохнути.

6. Нагріваємо олію в чавунній каструлі або сковороді з важкої основою, в якій шматочки курки будуть акуратно укладатися. Смажимо курку протягом 3 хвилин на першій стороні, потім ретельно повертаємо їх і даємо ще 3 хвилини.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт яблучного тарта з чорничним щербетом.