Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 1
Інгредієнти:
Для салату і качки:
1 ст. л. оливкової олії
½ копчена качина грудка, тонко нарізана
100 г приготовленої булгарської пшениці
3 свіжих листків мангольда, подрібнених
½ цибулі-шалот нарізану
1 лайм
1 лимон
1 апельсин
сіль і мелений чорний перець
Для соусу:
1 ст. л. соєвого соусу
1 ст. л. меду
1 ч. л. соус вустершир
1 ст. л. кунжуту
2 ст. л. оливкової олії
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Приготування:
1. Для салату з качки і цитрусових нагріваємо олію в сковороді на середньому вогні, додаємо качину грудку і злегка підсмажуємо 2-3 хвилини або до прогріву.
2. Додаємо приготовану болгарську пшеницю, мангольд, і листя Олександра і добре перемішуємо.
3. Додаємо нарізані цитрусові. Приправляємо до смаку сіллю і свіжим меленим чорним перцем.
4. Для соусу поміщаємо всі інгредієнти для соусу в миску і добре перемішуємо, щоб поєднати.
5. Щоб подавати, викладаємо теплу качку і цитрусовий салат на сервірувальну тарілку і поливаємо соусом.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт карпаччо з грибів.