Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
500 мл киплячої води
2 см корінь імбиру, очищений, нарізаний
2-3 ст. л. м'якого коричневого цукру
Популярні новини зараз
Показати ще
ТЦК блокує відстрочки, незважаючи на закон: нова пастка для чоловіків у "Резерв+"
Польша почала депортувати українців: вдома відразу чекає ТЦК
Салат-літо за 5 хвилин: рецепт з огірками та яйцями, який підкорив смакові рецептори (і серце теж)
Як працюватимуть "мобільні ТЦК": не автобуси з повістками, а нова тактика мобілізації
Приготування:
Нагріваємо воду в маленькій каструлі і додаємо імбирні шматочки. Доводимо до кипіння, додаємо цукор і зменшуємо вогонь до кипіння. Варимо хвилин п'ять, потім проціджуємо в чашку і подаємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт журавлиної маргарити.