Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
500 мл киплячої води
2 см корінь імбиру, очищений, нарізаний
2-3 ст. л. м'якого коричневого цукру
Популярні новини зараз
Показати ще
Енергетичний колапс: експерт закликав готуватися, щоб пережити зиму
Школи перейдуть на нову систему навчання: до яких змін готуватись дітям
Новий предмет у школах обурив батьків: не довіряють вчителям
Нові вимоги для водіїв: який документ перевірятимуть на кордоні
Приготування:
Нагріваємо воду в маленькій каструлі і додаємо імбирні шматочки. Доводимо до кипіння, додаємо цукор і зменшуємо вогонь до кипіння. Варимо хвилин п'ять, потім проціджуємо в чашку і подаємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт журавлиної маргарити.