Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

4 великих шоколадних кексу
50 г великого родзинок
олія для змащування
Для соусу:
50 г свіжого цукру мусковадо
50 г масла
75 мл подвійних вершків
ванільне морозиво, для подачі

Популярні новини зараз

В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги

Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші

Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників

Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя

Показати ще

Приготування:

1. Нагріваємо піч до 200 градусів. Змішуємо кекси з изюмами. Поділяємо між 4 маленькими формочками. Накриваємо фольгою й запікаємо протягом 8 хвилин, поки не прогріється.

2. Між тим, кладемо цукор, масло і вершки в маленьку каструлю і обережно нагріваємо разом, помішуючи, поки цукор не розчиниться. Наливаємо соус і подаємо з морозивом.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт карпаччо з грибів.