Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
4 великих шоколадних кексу
50 г великого родзинок
олія для змащування
Для соусу:
50 г свіжого цукру мусковадо
50 г масла
75 мл подвійних вершків
ванільне морозиво, для подачі
Популярні новини зараз
Показати ще
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Приготування:
1. Нагріваємо піч до 200 градусів. Змішуємо кекси з изюмами. Поділяємо між 4 маленькими формочками. Накриваємо фольгою й запікаємо протягом 8 хвилин, поки не прогріється.
2. Між тим, кладемо цукор, масло і вершки в маленьку каструлю і обережно нагріваємо разом, помішуючи, поки цукор не розчиниться. Наливаємо соус і подаємо з морозивом.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт карпаччо з грибів.