Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
4 великих шоколадних кексу
50 г великого родзинок
олія для змащування
Для соусу:
50 г свіжого цукру мусковадо
50 г масла
75 мл подвійних вершків
ванільне морозиво, для подачі
Перших біженців уже відправили: одна з країн розпочала масову депортацію українців
Терміново перевіряйте свої гаманці: Нацбанк вилучає з обігу низку купюр
Гроші списуватимуть з усіх рахунків: нові правила оплати карткою
ПриватБанк встановлює обмеження: що загрожує пенсіонерам
Приготування:
1. Нагріваємо піч до 200 градусів. Змішуємо кекси з изюмами. Поділяємо між 4 маленькими формочками. Накриваємо фольгою й запікаємо протягом 8 хвилин, поки не прогріється.
2. Між тим, кладемо цукор, масло і вершки в маленьку каструлю і обережно нагріваємо разом, помішуючи, поки цукор не розчиниться. Наливаємо соус і подаємо з морозивом.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт карпаччо з грибів.