Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

4 великих шоколадних кексу
50 г великого родзинок
олія для змащування
Для соусу:
50 г свіжого цукру мусковадо
50 г масла
75 мл подвійних вершків
ванільне морозиво, для подачі

Популярні новини зараз

Українцям масово скасовують соцвиплати: влаштують ретельну перевірку - за що каратимуть

Мобілізація наосліп: у ЗСУ розкритикували роботу ТЦК – що не так з набором новобранців

Клієнти на межі бунту: ПриватБанк стягує комісію за відсутність операцій по карті

Мобілізація обійде стороною: ще одна категорія чоловіків стане недоторканною для ТЦК - які критерії

Показати ще

Приготування:

1. Нагріваємо піч до 200 градусів. Змішуємо кекси з изюмами. Поділяємо між 4 маленькими формочками. Накриваємо фольгою й запікаємо протягом 8 хвилин, поки не прогріється.

2. Між тим, кладемо цукор, масло і вершки в маленьку каструлю і обережно нагріваємо разом, помішуючи, поки цукор не розчиниться. Наливаємо соус і подаємо з морозивом.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт карпаччо з грибів.