Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
200 мл кокосового молока
1 ст. л. борошна
1 ст. л. кукурудзяного борошна
1 лайм, лише родзинка
75 р масла
3 яйця
55 г цукрової пудри
Для подачі:
цукрова пудра
Мобілізація набере обертів: кому загрожує втрата броні та відстрочки
Готують потужний обстріл: експерт спрогнозував дату наступної масованої атаки
Нові правила грошових переказів: які суми стануть приводом для перевірки
Дату зимових канікул буде змінено: до чого готуватись батькам і школярам
Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 180 градусів.
2. Змащуємо дві форми розплавленим маслом. Додаємо невелику кількість цукру до кожної, повертаємо їх, щоб покрити боки і дно.
3. Нагріваємо кокосове молоко, борошно, кукурудзяне борошно, лайм і масло в каструлі на середньому вогні протягом 5-6 хвилин або до тих пір, поки не загусне.
4. Поміщаємо яєчні жовтки в миску і виливаємо на них суміш кокосового молока, безупинно збиваючи, до однорідності.
5. В окремій чистій мисці збиваємо яєчні білки цукром, поки вони не утворює м'які піки при видаленні віночка.
6. Обережно додаємо суміш кокосового молока в суміш яєчного білка.
7. Виливаємо суміш у форми, вирівнюємо верхню частину з допомогою ножа для палітри і кладемо на деко. Переміщаємо в духовку на 6-8 хвилин.
8. Щоб подавати, прикрашаємо цукровою пудрою.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт торта з солодкої картоплі.