Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 10-30 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

200 мл кокосового молока
1 ст. л. борошна
1 ст. л. кукурудзяного борошна
1 лайм, лише родзинка
75 р масла
3 яйця
55 г цукрової пудри
Для подачі:
цукрова пудра

Популярні новини зараз

В Україні посилять мобілізацію та укріплять міста: до чого слід готуватися

Гороскоп на 26 листопада: у вівторок Всесвіт на вашому боці

Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"

Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо

Показати ще

Приготування:

1. Розігріваємо духовку до 180 градусів.

2. Змащуємо дві форми розплавленим маслом. Додаємо невелику кількість цукру до кожної, повертаємо їх, щоб покрити боки і дно.

3. Нагріваємо кокосове молоко, борошно, кукурудзяне борошно, лайм і масло в каструлі на середньому вогні протягом 5-6 хвилин або до тих пір, поки не загусне.

4. Поміщаємо яєчні жовтки в миску і виливаємо на них суміш кокосового молока, безупинно збиваючи, до однорідності.

5. В окремій чистій мисці збиваємо яєчні білки цукром, поки вони не утворює м'які піки при видаленні віночка.

6. Обережно додаємо суміш кокосового молока в суміш яєчного білка.

7. Виливаємо суміш у форми, вирівнюємо верхню частину з допомогою ножа для палітри і кладемо на деко. Переміщаємо в духовку на 6-8 хвилин.

8. Щоб подавати, прикрашаємо цукровою пудрою.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт торта з солодкої картоплі.