Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 1
Інгредієнти:
1 ст. л. оливкової олії
½ червоного цибулі
1 зубчик часнику, нарізаний
85 г свіжого тунця, нарізаного
1 помідор
1 ст. л. соєвого соусу
нарізана свіжа петрушка
сіль і мелений чорний перець
125 г пенне пасти, приготовленої
Приготування:
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року
Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все
Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання
Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук"
1. Нагріваємо оливкову олію в каструлі, додаємо цибулю і часник і обсмажуємо протягом 2-3 хвилин. Додаємо тунця і обсмажуємо протягом 1-2 хвилин. Перемішуємо в нарізаних помідори, зменшуємо тепло і варимо до тих пір, поки помідор не пом'якшиться.
2. Додаємо соєвий соус і воду, перемішуємо в петрушці і приправляємо сіллю і меленим чорним перцем. Додаємо макарони в каструлю і добре перемішуємо.
3. Ложкою накладаємо макарони в миску і подаємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт яблучного чізкейку з прянощами.