Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 1
Інгредієнти:
5 листів готового листкового тіста
1 яйце
1 яблуко
55 г блакитного сиру
1 ч. л. рослинного масла
85 г спинного бекону, нарізані смужками
Приготування:
Всіх чоловіків змусять встановити "Резерв+": які зміни чекають мобілізацію
Гороскоп на тиждень 25 листопада – 1 грудня для всіх знаків Зодіаку: Львів обдурять, Овни витратить сили, а Водолії мають слухати себе
Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"
Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень
1. Розігріваємо духовку до 200 градусів.
2. Кладемо лист тіста на антипригарний деко і змащуємо побитим яйцем. Кладемо Наверх інший лист тіста і повторюємо, поки не залишиться тесту.
3. Використовуємо пальці, щоб обжимать краї тіста, щоб сформувати круглу форму зі злегка піднятими краями.
4. Распологаем скибочки яблука в центрі тіста і додаємо сир.
5. Переносимо в духовку і випікаємо протягом 8-10 хвилин або поки тісто не стане хрустким і золотистим.
6. Між тим, нагріваємо масло в маленькій антипригарній сковороді. Додаємо шматочки бекону і обсмажуємо до хрусткої скоринки.
7. Щоб подавати, переносимо пиріг на сервірувальну тарілку і додаємо хрусткий бекон.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курки під вершковим соусом естрагону.