Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 1
Інгредієнти:
Для яблук:
1 яблуко, очищене, вирізане і нарізано на 4 частини
30 г масла
2 ст. л. родзинок
½ ч. л. меленої кориці
½ лимона, тільки сік
Для заварного крему:
5 ст. л. молока
5 ст. л. подвійних вершків
2 ст. л. лимонного цукру
1 яйце
1 яєчний жовток
Приготування:
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всім
1. Для яблук нагріваємо масло в маленькій сковороді і акуратно готуємо шматочки яблука протягом 4-5 хвилин.
2. Додаємо родзинки і корицю і готуємо ще 3-4 хвилини, поки яблука не розм'якшаться. Додаємо лимонний сік і перемішуємо.
3. Для заварного крему виливаємо молоко і вершки в каструлю і доводимо до кипіння. Знімаємо з вогню і злегка охолодити.
4. Поміщаємо яйце і яєчний жовток і цукор в миску і добре перемішуємо. Поступово вливаємо молоко та вершки над яєчною сумішшю, потім повертаємо суміш у каструлю. Постійно перемішуємо, поки заварний крем не почне загусати.
5. Щоб подавати, покласти яблука на тарілку і замочуємо у заварному кремі.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт свіжої пасти з морепродуктами.