Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 1
Інгредієнт:
200 г макаронів лінгвіні приготовані у відповідності з інструкціями пакету
2 ст. л. оливкової олії
1 зубчик часнику, нарізаний
3 цибулини, подрібнених
Для песто:
1 жменя свіжого листя м'яти, дуже дрібно нарізані
кілька свіжих листя базиліка, дуже дрібно нарізані
1 зубчик часнику, нарізану
50 мл оливкової олії
сіль і мелений чорний перець
Приготування:
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
1. Нагріваємо оливкову олію в сковороді на середньому вогні. Додаємо часник і зелену цибулю і смажимо протягом трьох хвилин.
2. Додаємо приготовані макарони і добре перемішуємо, щоб прогрітися.
3. Для песто поміщаємо м'яту, базилік, часник і масло в миску і добре перемішуємо. Приправляємо за смаком сіллю і меленим чорним перцем.
4. Щоб подавати, поміщаємо макарони на тарілку і поливаємо песто.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт яблучного тарта з медовим кремом.