Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 1
Інгредієнт:
200 г макаронів лінгвіні приготовані у відповідності з інструкціями пакету
2 ст. л. оливкової олії
1 зубчик часнику, нарізаний
3 цибулини, подрібнених
Для песто:
1 жменя свіжого листя м'яти, дуже дрібно нарізані
кілька свіжих листя базиліка, дуже дрібно нарізані
1 зубчик часнику, нарізану
50 мл оливкової олії
сіль і мелений чорний перець
Приготування:
Мобілізація набере обертів: кому можуть анулювати бронь після 28 травня
ТЦК записують в ухилянти і подають у розшук чоловіків з відстрочкою: несподівана причина
Збирайте документи: "Нафтогаз" додав споживачам паперової тяганини
Три категорії українців можуть отримати по 4 тисячі гривень: як подати заяву
1. Нагріваємо оливкову олію в сковороді на середньому вогні. Додаємо часник і зелену цибулю і смажимо протягом трьох хвилин.
2. Додаємо приготовані макарони і добре перемішуємо, щоб прогрітися.
3. Для песто поміщаємо м'яту, базилік, часник і масло в миску і добре перемішуємо. Приправляємо за смаком сіллю і меленим чорним перцем.
4. Щоб подавати, поміщаємо макарони на тарілку і поливаємо песто.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт яблучного тарта з медовим кремом.