Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
Для начинки:
масло
свіжий розмарин
1 ст. л. лимонного цукру
1 яблуко
готове листкове тісто, нарізане в коло 20 см
мед
Для соусу:
30 г цукру
30 г масла
110 мл вершків
гілочка свіжої м'яти
Гороскоп на сьогодні 25 травня: хто зіткнеться з обманом, а хто – отримає шанс на прорив
ТЦК записують в ухилянти і подають у розшук чоловіків з відстрочкою: несподівана причина
До 12 150 грн щомісяця: українцям виплачуватимуть нову соцдопомогу— хто зможе отримати
У пенсіонерів заберуть 30% від виплати: кому ПФУ не повністю зарахує кошти
Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 220 градусів.
2. Нагріваємо олію, цукор і розмарин в каструлі до тих пір, поки цукор не розтане. Додаємо скибочки яблука, добре перемішуємо і варимо п'ять хвилин або поки яблуко не пом'якшиться.
3. Видаляємо суміш з вогню і збиваємо в пюре.
4. Викладаємо форму для випічки пергаментним папером і викладаємо листкове тісто. Зверху кладемо пюре з суміші. Поливаємо медом і поміщаємо в духовку, щоб випікати протягом 8-10 хвилин.
5. Для соусу цукор і масло розтоплюємо разом в чистій каструлі. Після того додаємо вершки. Доводимо до кипіння і варимо до тих пір, поки не загусне.
6. Щоб подавати, виливаємо соус прикрашаємо гілочкою м'яти.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт цибульного пирога.