Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
375 г готового тіста
1 яйце
1 ст. л. оливкової олії
1 великий цибулю
1 ст. л. м'якого коричневого цукру
бальзамічний оцет
75 мл червоного вина
1 ч. л. свіжого листя чебрецю
200 г грецького йогурту
Приготування:
1000 гривень від держави: як отримати допомогу пенсіонерам
Грошову допомогу дадуть не всім: що треба підтвердити
Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"
Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень
1. Розігріваємо духовку до 220 градусів.
2. Розгортаємо тісто і використовуємо форму 20 см, щоб вирізати великий круг.
3. Наколюємо тісто виделкою.
4. Кладемо на деко; змащуємо зовнішнє кільце збитим яйцем і ставимо в духовку на 15 хвилин.
5. Між тим, нагріваємо масло в маленькій сковороді, додаємо цибулю і розм'якшуємо на середньому вогні до тих пір, поки він не стане золотим, потім додаємо цукор, оцет і вино і підвищуємо вогонь. Смажимо на повільному вогні 2-3 хвилини, щоб зменшити рідина наполовину.
6. Як тільки пиріг буде готовий, виймаємо з духовки і поміщаємо грецький йогурт в центр кола, потім розподіляємо цибулю. Зверху посипаємо листям чебрецю і повертаємо в духовку на п'ять хвилин.
7. Подаємо теплим.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт смаженого тофу.