Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 1
Інгредієнти:
¼ картоплі
300 мл овочевого бульйону
¼ капусти, нарізана
25 г підсмаженого арахісу
Приготування:
Головне за 7 червня: українцям скасовують виплати, ТЦК відмовляються від "бусифікації", а українцям підняли тарифи
"ТЦК треба розпустити": нардеп пропонує альтернативну мобілізацію - що хочуть змінити
Мобілізація обійде стороною: ще одна категорія чоловіків стане недоторканною для ТЦК - які критерії
Нові поблажки для ухилянтів: знятися з розшуку можна без візиту до ТЦК
1. Кладемо картоплю і бульйон в каструлю на високій температурі. Доводимо до кипіння, потім зменшуємо вогонь до кипіння протягом семи хвилин.
2. Додаємо капусту і продовжуємо кип'ятити протягом шести хвилин, поки капуста не приготується і картопля не стане м'якою.
3. Щоб подавати, виливаємо суп у тарілку і посипаємо арахісом.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт салату з лососем і соєвим соусом.