Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 1
Інгредієнти:
¼ картоплі
300 мл овочевого бульйону
¼ капусти, нарізана
25 г підсмаженого арахісу
Приготування:
Популярні новини зараз
Показати ще
1000 гривень від держави: як отримати допомогу пенсіонерам
Гороскоп на 26 листопада: у вівторок Всесвіт на вашому боці
"Раз на рік звітуватиму": Віра Брежнєва зізналася, як часто 40-річним хочеться сексу
Подачу газу тимчасово припинять: газовики попереджають українців про ремонтні роботи до кінця листопада
1. Кладемо картоплю і бульйон в каструлю на високій температурі. Доводимо до кипіння, потім зменшуємо вогонь до кипіння протягом семи хвилин.
2. Додаємо капусту і продовжуємо кип'ятити протягом шести хвилин, поки капуста не приготується і картопля не стане м'якою.
3. Щоб подавати, виливаємо суп у тарілку і посипаємо арахісом.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт салату з лососем і соєвим соусом.