Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порції: 1

Інгредієнти:

100 г сиру фета
1 ст. л. оливкової олії
1 ч. л. сушеного орегано
мелений чорний перець
1 лимон, тільки цедра
лимонний сік
1 зубчик часнику

Приготування:

Популярні новини зараз

Гороскоп на сьогодні 5 листопада: рутина стрільців, поїздки риб та спілкування раків

Україну накриє мокрим снігом: синоптикиня розповіла про швидке похолодання до -12, коли готувати шапки

Картку заморозять навіть за легальні перекази: банки посилили правила

Українцям виплатять від 1500 до 8000 грн: хто й на яких умовах отримає допомогу

Показати ще

1. Розігріваємо духовку 200 градусів.

2. Поміщаємо фету на деко. Поливаємо олією і посипаємо залишилися інгредієнти.

3. Поміщаємо в духовку і запікаємо протягом п'яти хвилин.

4. Виймаємо з печі, переносимо на блюдо і подаємо.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт трюфелів з козячого сиру.