Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 1
Інгредієнти:
рослинне масло для глибокого смаження
100 г органічного тофу
1 ст. л. оливкової олії
щіпка пластівців чилі
½ червоного перцю
100 г шпинату
4 гриба
Приготування:
Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
1. Нагріваємо глибоку каструлю з важким дном, на одну третину, наповнену олією, до тих пір, поки шматочок не буде м'яко шипіти. (УВАГА: гаряче масло може бути небезпечним! Не залишайте без нагляду.)
2. Акуратно додаємо кубики тофу в олію і обсмажуємо протягом 2-3 хвилин або до золотистого кольору. Видаляємо з допомогою щілинної ложки.
3. Нагріваємо оливкову олію у великій антипригарній сковороді. Додаємо пластівці чилі і смажимо протягом 1-2 хвилин.
4. Додаємо червоний перець і смажимо протягом 2-3 хвилин, щоб пом'якшити.
5. Додаємо листя шпинату і гриби і обережно обсмажуємо, поки шпинат не зів'яне.
6. Перемішуємо з тофу і смажимо до прогріву.
7. Переносимо тофу в тарілку і подаємо відразу.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт запеченої риби з пармезаном і петрушкою.