Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 24
Інгредієнти:
30 мл бренді
100 г сушеної журавлини
300 г темного шоколаду
200 г масла
4 яйця
300 г цукру мусковадо
200 г простий борошна
1 ч. л. змішаної прянощі
100 г горіхів пекан
цукрова пудра
Приготування:
"Бусифікації" кінець? Верховна Рада взялася за перевірку зловживань ТЦК
Передав показники раніше - заплатив більше: як поради "Нафтогазу" обертаються більшими сумами у квитанціях
Синоптики зробили прогноз погоди на кінець тижня – не для людей зі слабкими нервами
Стаж, середня зарплата та мінімалка: які сюрпризи готує пенсійна система у 2025 році
1. Розігріваємо духовку до 180 градусів і викладаємо форму для випічки 30x20 см пергаментом.
2. Обережно нагріваємо коньяк, потім додаємо журавлину і залишаємо намокнути, поки готуємо суміш коричневого кольору.
3. Розтоплюємо шоколад і масло в мисці над каструлькою киплячої води або в мікрохвильовій печі. Акуратно перемішуємо до тих пір, поки не охолоне, потім відкладаємо трохи, щоб охолодитися.
3. У великій мисці збиваємо яйця і цукор до однорідності.
4. Збиваємо суміш шоколаду і масла в яйця, потім акуратно додаємо в борошно, змішані спеції, горіхи пекан, журавлину і бренді до однорідності.
5. Виливаємо в підготовлену форму, розгладжуємо поверхню, потім випікаємо в духовці протягом 25-30 хвилин.
6. Залишаємо охолонути у формі протягом 10 хвилин, потім кладемо до повного охолодження.
7. Після охолодження, нарізаємо на квадрати і посипаємо цукровою пудрою.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт запеченої риби з пармезаном і петрушкою.