Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: не потрібно
Порції: 1

Інгредієнти:

200 мл імбирного елю
гренадін
1 мараскино вишня

Приготування:

Популярні новини зараз

Платити не обов'язково: українцям показали "лазівку" у комунальних нарахуваннях

До 12 150 грн щомісяця: українцям виплачуватимуть нову соцдопомогу— хто зможе отримати

Комунальні платежі під загрозою: українці масово платили за послуги у порожнечу, як повернути гроші

Обмежено придатних відправляють на передову: хто вирішує долю військовослужбовців

Показати ще

1. Наливаємо імбирний ель у високий стакан і вливаємо в гренадін.

2. Додаємо вишню і подаємо.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт джина з тоніком.