Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: не потрібно
Порції: 1
Інгредієнти:
200 мл імбирного елю
гренадін
1 мараскино вишня
Приготування:
Популярні новини зараз
Показати ще
Росія знову била "Кинджалами" та "Калібрами" по енергетиці та цивільних. Жахливі наслідки на Харківщині, Тернопільщині та Львівщині
Українцям пояснили, що буде у разі дефіциту газу: кому відключать насамперед
Життя без графіків: в яких областях не вимикатимуть світло та чому
Світло вимикають, а платіжка не зменшується: чому неможливо зекономити під час відключень
1. Наливаємо імбирний ель у високий стакан і вливаємо в гренадін.
2. Додаємо вишню і подаємо.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт джина з тоніком.