Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: не потрібно
Порції: 1
Інгредієнти:
200 мл імбирного елю
гренадін
1 мараскино вишня
Приготування:
Популярні новини зараз
Показати ще
Платити не обов'язково: українцям показали "лазівку" у комунальних нарахуваннях
До 12 150 грн щомісяця: українцям виплачуватимуть нову соцдопомогу— хто зможе отримати
Комунальні платежі під загрозою: українці масово платили за послуги у порожнечу, як повернути гроші
Обмежено придатних відправляють на передову: хто вирішує долю військовослужбовців
1. Наливаємо імбирний ель у високий стакан і вливаємо в гренадін.
2. Додаємо вишню і подаємо.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт джина з тоніком.