Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: не потрібно
Порції: 1
Інгредієнти:
200 мл імбирного елю
гренадін
1 мараскино вишня
Приготування:
Популярні новини зараз
Показати ще
Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
1. Наливаємо імбирний ель у високий стакан і вливаємо в гренадін.
2. Додаємо вишню і подаємо.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт джина з тоніком.