Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: не потрібно
Порції: 1

Інгредієнти:

200 мл імбирного елю
гренадін
1 мараскино вишня

Приготування:

Популярні новини зараз

Українці не можуть розрахуватись у магазинах: ПриватБанк почав блокувати платежі

Водіїв чекають радикальні зміни: суворі перевірки лише початок, всіх "прогонять" через "Оберіг"

Ситуація на межі колапсу: восени українці можуть залишитись без газу

Вагітність від 15-річного коштувала міністерці Ісландії у справах дітей посади: правда спливла через 30 років

Показати ще

1. Наливаємо імбирний ель у високий стакан і вливаємо в гренадін.

2. Додаємо вишню і подаємо.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт джина з тоніком.