Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: не потрібно
Порції: 1

Інгредієнти:

200 мл імбирного елю
гренадін
1 мараскино вишня

Приготування:

Популярні новини зараз

Росія знову била "Кинджалами" та "Калібрами" по енергетиці та цивільних. Жахливі наслідки на Харківщині, Тернопільщині та Львівщині

Українцям пояснили, що буде у разі дефіциту газу: кому відключать насамперед

Життя без графіків: в яких областях не вимикатимуть світло та чому

Світло вимикають, а платіжка не зменшується: чому неможливо зекономити під час відключень

Показати ще

1. Наливаємо імбирний ель у високий стакан і вливаємо в гренадін.

2. Додаємо вишню і подаємо.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт джина з тоніком.