Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: не потрібно
Порції: 1
Інгредієнти:
200 мл імбирного елю
гренадін
1 мараскино вишня
Приготування:
Популярні новини зараз
Показати ще
Українці не можуть розрахуватись у магазинах: ПриватБанк почав блокувати платежі
Водіїв чекають радикальні зміни: суворі перевірки лише початок, всіх "прогонять" через "Оберіг"
Ситуація на межі колапсу: восени українці можуть залишитись без газу
Вагітність від 15-річного коштувала міністерці Ісландії у справах дітей посади: правда спливла через 30 років
1. Наливаємо імбирний ель у високий стакан і вливаємо в гренадін.
2. Додаємо вишню і подаємо.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт джина з тоніком.