Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
55 г коричневого цукру
25 г масла
1 яблуко
25 г родзинок
½ ч. л. меленої кориці
4 шматки готового тіста
1 яйце
Для подачі:
1 ст. л. цукрової пудри
готовий заварний крем
Приготування:
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві
Гороскоп на п'ятницю 22 листопада для всіх знаків Зодіаку: день для змін та простих радостей
Нові правила бронювання від мобілізації: що зміниться з 1 грудня
Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня
1. Розігріваємо духовку до 220 градусів.
2. Поміщаємо цукор та олію у сковорідку і плавим їх на середньому вогні. Додаємо яблуко, родзинки і корицю і добре перемішуємо.
3. Між тим, викладаємо два аркуші тіста, щоб накрити деко.
4. Поміщаємо суміш яблука в центр тіста і складаємо усі кінці, в центр, покриваючи яблуко.
5. Змащуємо верхню частину тіста яйцем. Поміщаємо в духовку і запікаємо протягом десяти хвилин, або поки тісто не стане золотисто-коричневим.
6. Щоб подавати, посипаємо цукровою глазур'ю і подаємо з заварним кремом.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт печені в духовці томатів з сиром фета.