Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
55 г коричневого цукру
25 г масла
1 яблуко
25 г родзинок
½ ч. л. меленої кориці
4 шматки готового тіста
1 яйце
Для подачі:
1 ст. л. цукрової пудри
готовий заварний крем
Приготування:
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
1. Розігріваємо духовку до 220 градусів.
2. Поміщаємо цукор та олію у сковорідку і плавим їх на середньому вогні. Додаємо яблуко, родзинки і корицю і добре перемішуємо.
3. Між тим, викладаємо два аркуші тіста, щоб накрити деко.
4. Поміщаємо суміш яблука в центр тіста і складаємо усі кінці, в центр, покриваючи яблуко.
5. Змащуємо верхню частину тіста яйцем. Поміщаємо в духовку і запікаємо протягом десяти хвилин, або поки тісто не стане золотисто-коричневим.
6. Щоб подавати, посипаємо цукровою глазур'ю і подаємо з заварним кремом.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт печені в духовці томатів з сиром фета.